Leverans och reklamation


Leveranstider

Leveranstid skall vara angivet i produktbeskrivning. Observara att leveranstider är en uppskattning från det säljande företaget.

 

Försenad leverans

Vi mailar dig vid försenad leverans eller eventuella fel. Vid oförmåga att skicka produkt eller utföra tjänst återbetalar vi pengarna inom 14 dagar.

 

Transportskador

Kontakta oss och transportbolaget så fort du upptäcker att produkten skadats under transporten. Viktigt att du ej använder produkten och spara förpackningen så att vi kan undersöka den. Beroende på hur stor skadan är byter vi ut produkten eller så återbetalar vi hela beloppet till dig.

 

Ej hämtade paket

Om Konsumenten ej hämtar ut sitt paket inom angiven tid returneras produkten till Butik och Sellviq  kommer att debitera Konsumenten den faktiska fraktkostnaden för paketet. Resten av köpbeloppet återbetalas till Konsumenten under 14 kalenderdagar efter det att Sellviq får kännedom om att Butiken har mottagit det returnerade paketet.

 

 

Ångerrätt och reklamation

1. Konsumenten har ångerätt till ett varuköp inom 14 dagar från det att varan kommit i konsumentens ägo.

2. Konsumenten har ångerätt till ett tjänsteköp inom 14 dagar.

3. Konsumenten har rätt att reklamera produkten om den kom i fel färg, storlek eller är skadad.


  Klicka här om du vill skicka förfrågan om retur.

 

Ingen ångerrätt om:

·       Hälso- och hygienprodukter när förseglingen är bruten. Hudvårdsprodukter, underkläder och badkläder.

·       Kosmetiska produkter och parfymer.

·       Förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

·       Tjänster som påbörjas under en bestämd tidsperiod. Gäller kulturevenemang, idrottsevenemang, fritidsaktivitet, servering, catering, inkvartering, varutransport eller biluthyrning.

·       För produkter som omfattas av ångerrätten gäller att varan ej är använd / tjänsten ej är  inbokad.

 

Konsumenten är ansvarig för leveransadress och eventuella problem samt extrakostnader som kan uppstå på grund av felaktig eller bristfällig information till Sellviq.